Service

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende diensten aan. Service staat bij Autobedrijf Gerdes namelijk hoog in het vaandel.

Auto inkoop of ruilen

Wilt u uw auto verkopen of ruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede prijs of inruildeal bij uw tweedehands auto. Kom dus snel langs of neem contact met ons op!

Service

Autobedrijf Gerdes app

Al 20 jaar lang proberen wij op alle vlakken bereikbaar te zijn. Tegenwoordig doen we dit ook via onze eigen app. Hiermee ontvangt u automatische herinneringen over uw APK, plant u eenvoudig een werkplaatsafspraak in en nog veel meer. Download onze app en profiteer van de voordelen!

Gratis vervangend vervoer

Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een van onze leenauto’s of leenfiets. Zo blijft u mobiel!

Samenwerking met BOVAG pechservice

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Autobedrijf Gerdes ook de pechservice aanbieden.

Voor onze pechservice werken we samen met BOVAG. Dit is een betrouwbare partij, gespecialiseerd in het verzorgen van pechhulp op locatie. Zo weet u zeker dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt op het moment dat u met pech langs de weg staat.

Wilt u ook gebruikmaken van onze pechservice? Of wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we u een passende oplossing kunnen bieden. Of bereken hier uw premie bedrag. 

service.jps.jpg

Poetsafdeling

Autobedrijf Gerdes beschikt over een eigen poetsafdeling. Efficiënt, degelijk en vakkundig verzorgen wij uw auto van de buiten- én binnenkant. Al onze auto’s worden in showroomconditie afgeleverd na een behandeling van onze was-specialist. Is uw auto ook toe aan een professionele poetsbeurt? Neem dan contact met ons op!